PROGRAMMA

CULTURELE OPTREDENS & CREATIEVE WORKSHOP KIDS

 

MACA KINDERHOEK

Pietie Visser van Pakhuis Vol Verhalen geeft een gratis creatieve en educatieve workshop 'Rinus de Rat' van haar gelijknamige boek voor kinderen tussen 4-12 jaar. Zij wordt bijgestaan door Pascal Tan, presentator van Het Klokhuis!

Creatieve workshop kids

17.00 - 21.00    CREATIEVE WORKSHOP KIDS

MACA PODIUM

Om de optredens heen draait de vrolijke DJ PronX aangename wereldmuziek, rustige klanken tijdens het eten en fijne beats later op de avond.

Muziek

17.00 - 23.00    WERELDMUZIEK

Deze modeshow van traditionele Filipijnse klederdracht met een moderne twist door oer-Hollandse modellen is een streling voor het oog.

Modeshow

17.30 - 17.40    FILIPIJNSE MODESHOW

Wereldmuziek met invloeden uit Ierland, Balkan, Suriname, Noord-Afrika en zelfs de klompendans vinden we terug in het repertoire. Dit wordt swingen!

Live muziek

18.00 - 18.30    4TUOZE MATROZE

Tinikling is een traditionele Filippijnse volksdans waarbij men op sierlijke wijze op muziek om bamboestokken heen beweegt.

Dans

18:40 - 18.50    TINIKLING, FILIPIJNSE DANS

DANSLAB Noord treedt met kids van 8 tot 12 jaar op met een act in het thema Bollywood. Het is een hedendaagse Urban choreografie met een knipoog naar India.

Dans

19.00 - 19.10    BOLLYWOOD DANS

Oriana van der Sande vertelt 2 persoonlijke verhalen over perspectief (zonsondergang) en de ander gaat over identiteit (verschillende culturen). De verhalen zijn vervlochten met stukjes geschiedenis, folklore of mythologie. 

Spoken word

19.30 - 19.40    PERSOONLIJK VERHAAL

Stacy treedt op met verschillende dansers uit Amsterdam Noord met een Urban Fusion choreografie met een knipoog naar Afrika. 

Dans

20.00 - 20.10    AFRIKAANSE DANS

De Ati-Atihan is een oude Filipijnse traditie. Tijdens deze 'carnavalsparade' is men rijkelijk uitgedost en danst explosief.

Dans

20.30 - 20.40    ATI-ATIHAN DANS

Op het podium zie je traditionele klederdracht uit o.a. Japan, Brazilië, Ethiopië, Afghanistan, China Indonesië en Filipijnen. Echt een spektakel!

Modeshow

21.00 - 21.15    WERELDSE MODESHOW

Esra Dede is een verhalenverteller uit Amsterdam. Ze vertelt drie volksverhalen uit drie verschillende continenten.  

Spoken word

21.30 - 21.40    VOLKSVERHAAL

Vereniging Indonesische mensen in Nederland treden op met een Sajojo dans, een traditionele volksdans uit Papoea Nieuw Ginea. De dansers nodigen aan het einde van het spektakel het publiek uit om mee te dansen. 

Dans

22.00 - 22.10   SAJOJO  DANS 

NDSM 

NIGHT

MARKET

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 by NDSM Night Market

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now